Zingen

Korpershoek Spreken en Zingen is opgericht door zangpedagoog, logopedist, zangeres en liedjesschrijver Liesbeth Korpershoek.
Korpershoek Spreken en Zingen is een onderdeel van Klankrijk Drenthe.

Bij Korpershoek Spreken en Zingen wordt er individuele stem – en zangles gegeven aan jongeren en aan volwassenen vanaf 14 jaar. Ook duo-lessen en kleine groepen mogelijk, in overleg. De lessen zijn inclusief het jaarlijkse leerlingenconcert: er wordt een openbaar optreden of openbare masterclass verzorgd, waar naartoe gewerkt wordt. Ook krijg je naast de reguliere zanglessen, twee keer per jaar de kans om voor 50% korting een unieke workshop te volgen. Het kan zomaar zijn dat je hierin een keer uitgedaagd wordt om eens iets heel anders te zingen dan je gewend bent… of dat je ineens thuiskomt met een zelfgeschreven lied.

Leer te zingen zonder blokkades!

Korpershoek Spreken en Zingen gaat er vanuit dat iedereen kan zingen. het is belangrijk dat je je eigen geluid ontdekt en dat je jezelf op je eigen manier durft te laten horen en zien.

Een gezonde en natuurlijke manier van zingen staat voorop. Eerst wordt er gewerkt aan de ademtechniek, articulatie en zanghouding en het trainen van je stemomvang. Daarna worden diverse stemmethodieken vanuit de zangmethodes en vanuit de logopedie ingezet die op maat worden uitgekozen. Daarna vooral veel zingen om de techniek toe te passen in je liedjes.

Singer-songwriting

Er is ook les in singer-wongwriting voor als je je eigen liedjes wilt (leren) schrijven

Auditie training

Als je je goed wilt voorbereiden op bijvoorbeeld een auditie zang voor een MBO of HBO opleiding, kun je bij mij terecht voor een gedegen voorbereiding.

Locaties en tijden

Ik geef les op de volgende locaties:

Dinsdag:     13:00-18:30 in Assen

Woensdag:   9:30-12:30 in Rolde

Donderdag: 13:00-18:30 in Rolde